сряда, 26 септември 2012 г.

Лиам Се Раздели с Даниел!?

Лиам Пейн отново е на любовния пазар. Изпълнителят се раздели с гаджето си Даниел Пийзър, с която беше интимен две години. Двамата се запознаха през 2010 година в X Factor, където по това време Даниел е танцьорка, а той е претендент за победител в реалити шоуто. Приятел на 19-годишния музикант споделя пред The Mirror: "Скъсаха преди няколко дни, защото им става все по-трудно да поддържат връзката си, защото Лиам постоянно е на турнета. Едва му оставаше време да се види с нея през последните няколко месеца. А догодина групата ще има световно турне, което направо обезсмисли нещата между тях." ... Въпреки че вече не са заедно, Лиам се надявал да останат наистина приятели, защото тя била първата му истинска любов

Приятел на 19-годишния музикант споделя пред The Mirror: "Скъсаха преди няколко дни, защото им става все по-трудно да поддържат връзката си, защото Лиам постоянно е на турнета. Едва му оставаше време да се види с нея през последните няколко месеца. А догодина групата ще има световно турне, което направо обезсмисли нещата между тях."

Въпреки че вече не са заедно, Лиам се надявал да останат наистина приятели, защото тя била първата му истинска любов

Това са само слухове,които намерих в един сайт.Още никой нищо не е потвърдил.Според други източници Лиам се опитва да предложи на Дани.Дано това да е лъжа!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар