понеделник, 24 септември 2012 г.

One Direction са спечелили 100 млн. британски лири

Бандата на Саймън Коуел печели не само от музика, но и като рекламни лица.

 Създадената от Саймън Коуeл група One Direction е спечелила 100 милиона британски лири за двете години, след като момчетата участваха в телевизионното състезание X Factor и още около 200 милиона за мениджърите им, съобщи Фимейл фърст.

Петимата членове на групата участваха в телевизионния конкурс като индивидуални изпълнители. Журито ги обедини в група. Те се класираха трети, но след това станаха много популярни и спечелиха много пари, както за себе си, така и за мениджърите им.

В биографията на Саймън Коуел "Сладко отмъщение" Том Бауър пише: "One Direction са новите Westlife на Саймън Коуел - проява на неговото съвършено познаване на музикалния бизнес.
Нищо не е оставено на случайността от "Сони Мюзик" и от хитовия албум на групата Up all Night бяха разпродадени над пет милиона броя. Песните, дисковете, рекламите донесоха огромни печалби и петимата от групата спечелиха почти 100 милиона лири.

Естествено "Сони" и "Сайко" спечелиха много повече". Неотдавна групата подписа рекламен договор с Pepsi на стойност милиони долари. С тяхното име се продават кукли, книги, календари. Догодина момчетата тръгват на световно турне и печалбите им още ще се увеличат

Няма коментари:

Публикуване на коментар