неделя, 14 октомври 2012 г.

1D със Собствен Аромат

Следвайки примера на много знаменитости,One Direction също реших да пуснат собствен аромат.Парфюмът е следващата стока от 1D,която се предполага,че ще превземе пазара.Момчетата вече имат голям успех на пазара с кукли,Colgate четка и паста за зъби,дрехи и ботуши Ugg.

Няма думи да се опише каква радост изпитват Зейн,Хари,Луи,Лиам и Найл от това,че ще избират аромати и,че хиляди хора ще миришат на тях.Някой от звездите залагат парите си в продукция и рекламация,а други просто пазят част от тях в банката.Но какво ли ни интересуват другите звезди!?Важното е,че 1D са избрали правилното решение - продукция и рекламация!

Източник твърди: "One Direction работят по идеята за освобождаване на аромат.Засега всичко е голяма тайна!" - пише в Marie Claire.

"Това ще бъде доста сладък аромат.Определено нещо като цветя!"

Ароматът се очаква да излезе през юли 2013 и очевидно ще бъде за младите момичета.Реализирането на аромата ще съвпадне доста добре със световното турне.В момента не се знае нищо друго,като дизайна на шишенцето и името.Да се надяваме,че скоро ще излезе повече информация.

Сигурни сме,че парфюмът ще дойде с много събития,реклами и снимки от страна на 1D.Продължавайте да ни следите за още новини около момчетата и парфюма им!

Няма коментари:

Публикуване на коментар