петък, 26 октомври 2012 г.

Хари Купи Къща на Майка си

Ако все още нямате 100 милиона причини да обожавате Хари Стайлс от One Direction ето ви още една - сърцеразбивачът от култовата група купи къща за майка си Ан Кокс по случай рождения й ден.Той иска да е сигурен,че тя живее в лукс,затова той бръкна в джобовете си и похарчи милиони за нова къща.

"Хари е много близък с майка си и обича да я глези с хубави неща" - казва източник на Daily Stars. "Това е специален подарък за нея,за да каже благодаря ти за всички тези прекрасни неща ,които направи през тези години."

"Ан се бореше с два развода и е самотна майка.Хари не можеше да дочака до рождения й ден,за да й даде ключовете,като благодарност."


Той е решил да премести майка си в нова къща не само заради лукса,а и заради всички тези фенове които постоянно стоят пред къщата му в Чешир.

"Всички в селото говорят за напускането на Ан." - казва вътрешен източник. "Тя се мести в провинцията в къща с четири луксозни спални и голяма земя."


Въпреки,че Дайрекшънерите не бяха добре приветствани от местните жители,хората все още харесват къдрокосият сладур. "Хари е страхотно момче и много харесван от всички около селото", обясни източник.

Изглежда сякаш Хари е прекалено добър,за да е истински.

Няма коментари:

Публикуване на коментар