петък, 15 февруари 2013 г.

Тийнейджърките искат да се омъжат за Найл

Ирландският красавец от One Direction, Найл Хоран е начело в класация за най-желаните за брак тийн идоли, съставена от списание "We Love Pop" след допитване сред тийнейджърки.

Те проведоха малка анкета в която тинейджърките трябваше да избират за кой известен млад мъж биха се омъжили.И разбира се нашия специален Найл е на първо място!Ирландеца взе тази титла, като победи Том Дейли и колегата си Хари Стайлс.

Това дойде като шок за повечето хора, защото всички очакваха къдравия хубавец, Хари Стайлс, да е на челната позиция, защото до предишните анкети той винаги е бил най-желания сред момичетата.

Ето какво каза Малкъм Макензи, редактор на списанието: "Очаквахме Хари Стайлс да е начело в класацията, но изглежда на девойките им е дошло до гуша от млади хубавци, които си правят татуировка след татуировка, пушат и скачат от приятелка на приятелка. Явно добрите момчета отново са на мода."

Не всичко от това е вярно.Определят Хари като "лошо момче", но той не пуши и не скача от приятелка на приятелка както се изрази г-н Макензи.Както и да е.Да се гордеем с това, че Найл става все по-популярен сред момичетата.

Ето и Топ 10 най-избирани съпрузи според списание "We Love Pop":

1. Найл Хоран
2. Нейтън Сайкс
3. Джъстин Бийбър
4. Том Дейли
5. Джордж Шели
6. Хари Стайлс
7. Астън Мериголд
8. Луи Томлинсън
9. Джош Хътчерсън
10. Ричард Уискър

Няма коментари:

Публикуване на коментар