неделя, 28 април 2013 г.

Новият албум излиза през Ноември

Дайрекшънъри, пригответе си пари, защото най-новият албум на One Direction се очаква да излезе през Ноември. Точно месец преди Коледа.

Луи Томлинсън говори с Daily Star и разкри куп вълнуващи неща за третия предстоящ проект на групата, който ще последва "Up All Night" и "Take Me Home".
Има слухове, че албума може да бъде кръстен "This Is Us", за да съвпада идеално с името на 3D филма на момчетата, който излиза през август, но тези слухове още не са потвърдени.

Луи Томлинсън каза:
" Вече започнахме да записваме албума, започнахме още преди месец. Създаваме песни и ги записваме по време на турнето. Много сме щастливи. Не искаме да бързаме, но засега е определено, че албума ще излезе преди Коледа. "

Той добави:
" Също така имаме филм, който се очаква да излезе и всички ние сме доста изтощени, но си прекарваме страхотно. През тази седмица си починахме, преди да започнем Европейското турне. "

Няколко британски вестника твърдяха, че тази година One Direction няма да издават албум, защото са прекалено заети със световното си турне, но ето че сега от One Direction BG Lovers Ви съобщаваме със сигурност, че ще има трети студиен албум.

Източник близък до момчетата каза:
" Обмисляше се момчетата да си направят малко почивка преди да пуснат следващият албум, но беше решено записът да бъде пуснат докато те са толкова популярни. Групата в момента е в целият си блясък и стават все по-популярни и би било глупаво, ако не издадат нов албум точно преди печелившият пазар за Коледа. Момчетата са много трудолюбиви и обичат това което правят! "

Няма коментари:

Публикуване на коментар