четвъртък, 25 юли 2013 г.

One Direction пускат на пазара нова гама гримове

Момчетата са се обединили с MUA Make Up Academy, за да направят своя собствена гама гримове. Продуктовата линия ще включва червила, гланцове за устни, лак за нокти и нюанси за бузи. Всеки член на групата има по един продукт посветен на него и всеки включва подписа им. По-долу вижте подробности за продуктите:

Гланцове за устни:
Петте гланца за устни не са само много освежаващи и с хубави цветове, те са и с много приятен вкус. Само за £2.50 можете да имате меки устни, които миришат достатъчно добре дори за ядене. Мирисите са: "Хари обича ягоди. Зейн обича диня. Луи обича ванилия. Найл обича череши. Лиам обича боровинки."

Червила:
Червилата доставят меко усещане на устните ви. Гамата червила The Kiss You Lipstick имат за всекиго по нещо. Ако обичате класическите червени устни, то Be Mine е перфектното червило за вас. Ако пък предпочитате по-естествен цвят опитайте Moments, меко розово. По-смелите фенове могат да пробват невероятните ярки корали - I Wish или Rock Me, който е с цвят на люляк. И последният вариант е ярко розово - I Want.

Нюанси за бузи:
Нюансите за бузи са прекрасни и могат да ви придадът лек розов оттенък на кожата. Те се предлагат в три цвята - Coral Cutie, Pink Explosion и Rose Riot. Нюансите са универсални. Можете да ги ползвате когато искате по-естествен цвят на кожата или пък когато се нуждаете от леко розов цвят. 

Лакове за нокти:
Последно, но не на последно място са лаковете за нокти. Emerald и Gold & Gorgeous имат малко повече блясък от другите, но можем да бъдем сигурни, че всички нюанси са невероятни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар