събота, 3 август 2013 г.

Луи подписа договор с футболен отбор

Изпълнителят от момчешката британско-ирландска група One Direction Луи Томлинсън премина към британския футболен тим от английското първенство "Донкастър Роувърс", но без да подписва официален договор. Така певецът ще може да участва в мачове на тренировъчния отбор този сезон, съобщи "Ройтерс", позовавайки се на информация от клуба.

Идолът на милиони тинейджърки по света Томлинсън е получил номер 28, под който може да играе някой ден в титулярния отбор на клуба от втора английска дивизия, но това засега е малко вероятно да се случи.

"Това е детската ми мечта", заяви Томлинсън, чиято група One Direction е една от най-популярните след подрастващите музикални фенове в света в момента и която се готви за световно турне, започващо през май 2014 г..

"Луи винаги е имал страст към футбола и е искал да реализира мечтата си да подпише с клуба от родния му град", съобщи клуба в изявление, публикувано на сайта им.

Томлинсън е участвал и преди в много благотворителни мачове на стадиона на отбора и подписването му с "Донкастър" има за цел да помогне за набирането на стредства за местните деца.

Младият певец не е първата музикална личност, която има нещо общо с футболен отбор, но малцина са онези, които са били причислени към професионален футболен отбор.


Няма коментари:

Публикуване на коментар